nieuws

Verzekerd, maar dan!

Archief

In samenwerking met het Genootschap voor Risicomanagement hield AM Collegiaal vorige week in Amsterdam een studiemiddag over onverzekerbare risico’s: risico’s waarvan de ondernemer zelf de financiële gevolgen moet dragen, ondanks een verzekeringsdekking op algemeen aanvaarde condities

Als sprekers fungeerden v.l.n.r. B. Posthumus Meyes (Alexander & Alexander), A. Westerhof (Troostwijk), J. Hoogenboom (Genootschap voor Risicomanagement) en R.J.W. van der Wal (Rollins Hudig Hall Nederland).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.