nieuws

Verzekerd Beleggen bij Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyd heeft drie beleggingsproducten ontwikkeld waarbij de inleg van deelnemers is gegarandeerd.

Kanttekening is dat de garantie alleen het bedrag betreft na aftrek van de kosten. Die blijken pittig: ruim 9%. Voor de inleg (van minimaal e 500) worden participaties ter waarde van e 16,50 gekocht, waarvan e 1,50 opgaat aan kosten. Er zijn drie varianten waarbij de minimale én maximale opbrengst vooraf vast staat: volledige bescherming van de inleg (minus kosten) en maximaal 60% rendement, een verzekerd rendement van 6% op de inleg en maximaal 50% rendement, of een verzekerd rendement van 20% en maximaal 40%. Beleggingen in obligaties worden gecombineerd met opties in de EuroStoxx 50-index.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.