nieuws

Verzekeraars beraden zich op jury-uitspraak in WTC-zaak

Archief

De negen verzekeraars van de WTC-torens beraden zich op de uitspraak van de rechtbankjury in New York, die recentelijk de aanslagen op de beide WTC-torens in september 2001 als twee afzonderlijke gebeurtenissen heeft aangemerkt

Daardoor moeten verzekeraars tweemaal de verzekerde som van € 825 mln uitkeren aan eigenaar Larry Silverstein in plaats van één keer. Volgens een woordvoerder van Industrial Risk Insurers, één van de negen betrokken verzekeraars, was er voldoende bewijs dat er sprake was van één gebeurtenis, maar dacht de jury hier anders over.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.