nieuws

Verwachte exodus makelaars in Groot-Brittannië blijft uit

Archief

Met het oog op de nieuwe wet- en regelgeving voor de verzekeringsbranche bleek uit eerdere opiniepeilingen onder het intermediair dat velen vanwege de forse financiële en administratieve lastenverzwaring overwogen met hun verzekeringsactiviteiten te stoppen

Nu de invoering van de Britse WFD dichterbij komt, valt die verwachte exodus eigenlijk wel mee. Volgens het meest recente onderzoek wil 8% van het intermediair zich bij een makelaarsnetwerk aansluiten, terwijl slechts één procent daadwerkelijk zijn bedrijf zal sluiten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.