nieuws

Vervolging verdachten Stichtse nog dit jaar

Archief

Drie personen zullen nog dit jaar voor de meervoudige strafkamer in Utrecht moeten verschijnen in verband met hun rol in de ondergang van Stichtse glasverzekeringen. De exacte zittingsdatum is nog niet bekend.

De verdachten zijn de voormalige directeur van Stichtse, de voormalige boekhouder en een directeur van Schlencker. Afgelopen week werden de drie op de hoogte gebracht van hun aanstaande vervolging. Volgens de officier van justitie worden ze in ieder geval beschuldigd van valsheid in geschrift. “Waarschijnlijk wordt daar nog verduistering en oplichting aan toegevoegd”, aldus de officier.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.