nieuws

Vernieuwde doorlopende reisverzekering van Univé

Archief

Univé Verzekeringen heeft de doorlopende reisverzekering vernieuwd. Deze zou nu flexibeler zijn en een ruimere dekking kennen.

Aanleiding voor de vernieuwing is volgens Univé de vraag uit de markt om de verzekering flexibeler te maken door middel van extra keuzemogelijkheden.
Als verbeteringen noemt Univé: het gratis meeverzekeren van kinderen tot vijf jaar; de introductie van het Budgetpakket (naast het bestaande Comfortpakket), het optioneel meeverzekeren van de ongevallendekking en het los kunnen sluiten van de annuleringsverzekering. Verder maakt de Doorlopende Reisverzekering deel uit van het Univé Premie Voordeel Plan. Dit betekent jaarlijks extra premiekorting bij meerdere verzekeringen en ook zijn de verzekerde bedragen verhoogd.
Voor de zakelijke reiziger is het mogelijk om de dekking tijdens zakenreizen extra bij te verzekeren. Studenten kunnen studie en/of stage voor een bepaalde periode meeverzekeren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.