nieuws

Vermogensplan Philipse via intermediair

Archief

Vermogensbeheerder Philipse & Co gaat het nieuwe Fonds Select Vermogensplan verkopen via assurantietussenpersonen en financieel planners. Philipse & Co (Amsterdam) zegt momenteel met enkele tientallen tussenpersonen een samenwerkingsovereenkomst te hebben. 

Basis voor het Fonds Select Vermogensplan is een beleggingsrekening, waarop een eerste inleg minimaal € 5.000 is en de daaropvolgende maandinleg minimaal € 200. De beheerskosten zijn 1,5% per jaar. Aan de rekening kan een overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekering worden gekoppeld; de risicodrager mag eveneens zelf worden gekozen. Volgens Philipse & Co zijn de pluspunten van het product dat die dekkingen niet verplicht zijn en de kosten laag. “Al jaren verbaas ik mij over de hoge kosten die levensverzekeraars hanteren voor producten die in feite niet meer zijn dan een doe-het-zelf-beleggingsrekening”, zegt commercieel directeur Hein Philipse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.