nieuws

Verliespolis schakelt Oosenbrug in

Archief

De stichting Verliespolis, opgericht door de Vereniging Eigen Huis en de Vereniging van Effectenbezitters, heeft voormalig hoogleraar verzekeringseconomie Alfred Oosenbrug bereid gevonden het onderzoek te begeleiden dat de stichting gaat uitvoeren onder de 60

000 aangemelde houders van een beleggingspolis. Bekeken wordt of er compensatie geclaimd kan worden wegens foutieve informatie. Verliespolis ziet in de advisering over de problemen rond beleggingspolissen door de aanstaande klachteninstituut-kopstukken Jan Wolter Wabeke en Edgar du Perron een mogelijkheid voor “collectieve polisreparatie”. Het Verbond van Verzekeraars is tevreden dat minister Zalm heeft gekozen voor klachtenbemiddeling via het reguliere kanaal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.