nieuws

Verkoopactie London voor gezinsongevallenpolis

Archief

London Verzekeringen gaat een verkoopactie voeren voor zijn gezinsongevallenverzekering. Tot begin september krijgt het intermediair een waardecheque van € 45 bij iedere tien nieuwe ongevallenpolissen.

De gezinsongevallenverzekering van London, onderdeel van Allianz Nederland, dekt schade door (gedeeltelijke) invaliditeit of overlijden door een ongeval, waarbij de uitkering kan oplopen tot maximaal 350% van het verzekerde bedrag. Het product kent vier dekkingspakketten naar keuze tegen een premie vanaf € 1,66 per maand. Het intermediair wordt tijdens de verkoopactie ondersteund met een consumentenfolder, baliedisplay en posters. Verder wordt het extranet van London als communicatiemiddel ingezet en wordt het intermediair in staat gesteld op de eigen website promotie te maken voor het gezinsongevallenproduct.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.