nieuws

Verkiezing financieel planner van het jaar

Archief

De organisatie voor financiële planners PFP maakt op 3 februari a.s. de ‘Financieel Planner van het Jaar’ bekend. De finale van de zevende achtereenvolgende verkiezing wordt gehouden in het Hart van Holland in Nijkerk.

De eerste ronde van de verkiezing waaraan ruim tweeduizend financiële planners kunnen meedoen, loopt 15 december af en bestaat uit een meerkeuzekennistoets. De tweede ronde omvat een casus die de kandidaten schriftelijk moeten beoordelen. De derde ronde is een surpriseronde waarin een pseudocliënt op bezoek kan gaan bij de kandidaten om hun kennis, kunde en sociale vaardigheden te toetsen. De winnaar krijgt een verzorgde reis naar de Verenigde Staten aangeboden door Legal & General.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.