nieuws

Verhuizing financieringsorganisaties

Archief

verhuizen op 15 en 16 september naar een gezamenlijk onderkomen aan de Singel 236 in Amsterdam: de Nederlandse Vereniging van Hypotheekbanken, Nederlandse Vereniging van Banken, en Vereniging van Financieringsondernemingen. Het correspondentie-adres is: postbus 3543, 1001 AH, Amsterdam. Tel. 020 – 624.60.06 (VFN) en 020 – 550.28.88 (NVB/NVH).

Adviesgroep opent op 30 september om 15.00 uur officieel zijn nieuwe kantoor aan de Dam 20-22 in Arkel. In het gebouw is ook het adviesbureau Optima Hypotheekplan-Nederland ondergebracht. Na de opening is er ‘open huis’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.