nieuws

Verhuizing

Archief

 

Het wervings- en selectiebureau Finale, actief in de verzekeringsbranche, heeft zijn hoofdkantoor verplaatst naar het centrum van Utrecht. Het nieuwe adres luidt: Oude Gracht 82, 3511 AT Utrecht, telefoon 030-90.03.03. In het najaar zal Finale ook een vestiging in Breda openen.
NVS
NVS Verzekeringen, samen met Rijnmond onderdeel van DKV Nederland, heeft een eigen internetsite (www.nvs-verzekeringen.nl) geopend. NVS heeft gebruik gemaakt van de expertise van het bedrijf Framfab dat het extranet van het Duitse moederbedrijf Deutsche Krankenversicherung (DKV) heeft ontworpen en geïnstalleerd. Deze site (www.dkv-online.de) biedt online consultancy aan het intermediair. Vragen worden via een chat-sessie beantwoord.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.