nieuws

Vergeten pensioenen

Archief

De Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen (VB) heeft de helpdesk Vergeten Pensioenen geopend. “Wie veel overstappen heeft gemaakt, of heeft gewerkt bij bedrijven of pensioenfondsen die inmiddels van naam zijn veranderd, kan rond de pensioendatum een hele kluif hebben om de correcte namen te achterhalen van de pensioenfondsen waar hij rechten heeft opgebouwd”, aldus de VB.

Daarom heeft de vereniging de helpdesk Vergeten Pensioenen in het leven geroepen. Op werkdagen kan de helpdesk, die puur een verwijsfunctie heeft, tussen 8.30 en 12.30 uur worden gebeld. Het telefoonnummer is: 070-311.73.73.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.