nieuws

Vereniging van Assurantiekantoren heft zich op

Archief

De Vereniging van Assurantiekantoren (VAK) wordt per 1 juni opgeheven

Dit hebben de leden afgelopen week unaniem besloten. De in 1945 opgerichte standsorganisatie bestond uit kantoren die vóór het midden van de jaren negentig nauw gelieerd waren aan Aegon en zich daardoor qua cultuur aan elkaar verwant voelden. Ooit waren er circa driehonderd leden, de laatste jaren nog ruim 140. De enige merkbare activiteit van de VAK was nog een gezamenlijke presentatie op internet, maar de website is al jaren niet bijgewerkt. Met het oog op voortzetting van de collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebben de VAK-leden zich aangesloten bij de Finergo Groep. Dit is een begin 2002 uit VAK voortgekomen coöperatie van (nu 43) assurantiebemiddelaars.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.