nieuws

Vereniging gebruikers E-Assurantie van start

Archief

Met een opkomst van circa 55 van de 80 leden tijdens de eerste ledenvergadering is de GEA, de vereniging van gebruikers van het softwarepakket E-Assurantie van Exact, van start gegaan. De bezoekers kregen er een inleiding te horen over de huidige koers van de vereniging en een toelichting op de toekomstplannen.

Bovendien werden op de bijeenkomst veel kritische vragen gesteld aan de hiervoor aanwezige delegatie van Exact-Branche. Volgens GEA-voorzitter J. van Langen, van het Visserij-adviesburo Van Langen uit Kampen, blijkt uit deze vragenstroom dat er een belangrijke taak voor de gebruikersvereniging is weggelegd. Secretaris van de vereniging is de heer Aloys te Boekhorst (Triodosbank), tel. 030-693.65.26.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.