nieuws

Verdubbeling hypotheekaanvragen bij NN

Archief

Nationale-Nederlanden heeft in mei tweemaal zoveel hypotheekaanvragen ontvangen als gebruikelijk, meldt topman Ludo Wijngaarden in relatieblad Nú. Hij schrijft het succes toe aan de rentekortingsactie die de ING-dochter in mei voerde. NN sluit normaal gesproken naar schatting zo’n zeshonderd hypotheken per maand.

Een andere succesfactor is volgens Wijngaarden de campagne Zeker Wonen, die sinds maart loopt. “Onze spontane naamsbekendheid is gestegen van 43% in januari naar 50% in mei.” De campagne is deze maand voortgezet met de introductie van een 6-jaars hypotheekrente. Voor het intermediair heeft NN het nieuwe adviesprogramma Hypotheek Navigator ontwikkeld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.