nieuws

Verdeeld bestuur stapt op bij Actuarieel Genootschap

Archief

Het bestuur van het Actuarieel Genootschap, dat sinds april werd geleid door Alfred Oosenbrug, is vanwege interne onenigheid opgestapt. Het nieuw verkozen bestuur staat onder voorzitterschap van Herman van Loon.

Aanleiding voor het besluit om een nieuw bestuur te laten kiezen, was interne onenigheid over de implementatie van een nieuwe organisatiestructuur voor het genootschap, waaronder ook het Actuarieel Instituut valt, dat zich bezighoudt met uitvoerende taken. “Men kon het niet eens worden”, zegt het nieuwe bestuurslid Laurens Roodbol. “Daarom is ervoor gekozen om tijdens de ledenvergadering op 11 juli een nieuw bestuur te laten kiezen”. Geen van de oude bestuursleden heeft daarin zitting. Herman van Loon is de nieuwe voorzitter. Hij is directeur strategische projecten bij Ohra en volgt Alfred Oosenbrug op, die pas sinds april de voorzittershamer hanteerde.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.