nieuws

Verbond start databank royementsverklaringen

Archief

Het Verbond van Verzekeraars heeft het principebesluit genomen tot inrichting van een databank voor royementsgegevens van motorrijtuigen, Roy-data, waarmee een einde komt aan de papieren royementsverklaringen

Roy-data levert voordelen op t.a.v. doorlooptijd, efficiency en foutenmarge, verwacht het Verbond. Het zou voor consumenten klantvriendelijker en voor intermediair, gevolmachtigden en verzekeraars gebruikersvriendelijker zijn. Roy-data zou uiterlijk in het tweede kwartaal van 2007 in werking moeten treden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.