nieuws

Verbond: levensloop vertekent beeld levenproductie

Archief

“De productie beleggingsverzekeringen van oktober 2007 is inderdaad gedaald ten opzichte van oktober 2006”, reageert het Verbond van Verzekeraars op de forse daling van het aantal nieuwe beleggingspolissen (zie AM Signalen 248)

“Het verschil in premie is grotendeels te wijten aan de levensloopproductie. In oktober 2006 hebben maatschappijen achterstallige productie van levensloopverzekeringen ingeboekt. De beleggingsverzekeringen in oktober 2007 vertonen geen afwijkingen ten opzichte van de normale fluctuaties in de productiecijfers.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.