nieuws

Veghelse kantoren Korsten en Van Dieperbeek fuseren

Archief

De assurantiekantoren Korsten Verzekeringen en Van Dieperbeek Assurantiën, beide gevestigd in het Noord-Brabantse Veghel, gaan per 1 januari 2003 fuseren.

De nieuwe organisatie gaat opereren onder de naam Korsten Van Dieperbeek Groep en zal zich vestigen in het huidige pand van Korsten Verzekeringen aan de Zeven Eikenlaan. Bij Korsten Verzekeringen werken negentien mensen, bij Van Dieperbeek elf. De samenvoeging heeft geen gevolgen voor het personeel, stellen de fusiepartners.
De twee kantoren verwachten in de nieuwe vorm een breder pakket van dienstverlening te kunnen bieden. “Wij vullen elkaar mooi aan. Tachtig procent van de klanten van Korsten Verzekeringen zijn particulieren, bij Van Dieperbeek Assurantiën ligt het accent met 70% op de bedrijven”, zegt Jan van den Boogaard, die het nu dertig jaar oude Korsten Verzekeringen in 1998 overnam van oprichter Korsten.
Van Dieperbeek Assurantiën is eigendom van Ber van Dieperbeek, Het kantoor is al sinds 1920 in de regio Veghel actief met verzekeringen, hypotheken, financieringen en bedrijfsadviezen.
Ber van Dieperbeek (links) en Jan van den Boogaard onderstrepen hun akkoord met een ferme handdruk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.