nieuws

Vandaag in de kranten

Archief

Verzekeraar wil patiënt selecteren(Trouw)

Donner: “Veroorzaker ongeval moet meer smartengeld betalen” (De Telegraaf)‘Fondsen te star en te duur’: FNV-bestuurder opent de aanval op zorgverzekeraars(Het Algemeen Dagblad)Arbo Unie zet streep door honderden arbeidsplaatsen(De Telegraaf)Topambtenaren pleiten voor harde maatregelen(De Telegraaf)Internetaanbieder Freeler over naar KPN (Het Financieele Dagblad, De Gelderlander, De Volkskrant)Swiss Life stapt uit Britse vetzekeringen (Het Financieele Dagblad)Vragen over hogere premies ziekenfonds(NRC Handelsblad van gisteravond)Speciale poli voor onverzekerden(Het Algemeen Dagblad)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.