nieuws

Van Versendaal eist twee ton van Gelink

Archief

Ruud van Versendaal, van 1 oktober tot 2 december vorig jaar commercieel directeur bij de Gelink Adviesgroep, eist een vergoeding van € 194

000 van het bedrijf, als de kantonrechter oordeelt dat zijn arbeidsovereenkomst kan worden ontbonden. Dat meldt de Twentsche Courant Tubantia vandaag. Van Versendaal stelt niet officieel ontslag te hebben genomen en wil daarom dat zijn maandsalaris van € 15.000 wordt doorbetaald. De Gelink-directie heeft zijn thuisblijven en het inlichten van relaties over zijn vertrek echter geïnterpreteerd als een wilsuiting om te vertrekken. De kantonrechter oordeelde gisteren dat geen sprake is van officieel ontslag. Een schikkingsvoorstel (doorbetaling maandsalaris tot en met januari en € 100.000 ontslagvergoeding) is door de Gelink-directie afgewezen. Uitspraak volgt eind deze maand.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.