nieuws

Van Spaendonck Leven over naar Interpolis

Archief

De amper twee jaar oude levensverzekeraar Van Spaendonck draagt zijn portefeuille over aan Interpolis.

Eind vorig jaar kondigde de Van Spaendonck Groep, waarvan de verzekeringsmaatschappij onderdeel is, al een samenwerking aan met stadgenoot Interpolis. Het collectieve pensioenbedrijf van Interpolis komt samen met Van Spaendonck in een nieuwe joint-venture.
Eén van de consequenties van die stap is het opheffen van Van Spaendonck Leven. De maatschappij werd in oktober 1997 opgericht om aanvullende regelingen te kunnen bieden aan circa 50.000 actieve deelnemers van veertig pensioencontracten die door Van Spaendonck worden uitgevoerd. In het laatst bekende verslagjaar, 1998, was Van Spaendonck Leven goed voor f 664.000 aan brutopremie-inkomsten en f -246.000 als nettoresultaat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.