nieuws

Van Nierop scoort 50% meer nieuwe productie

Archief

Het premie-inkomen van Van Nierop Assuradeuren, vooral actief met beleggingsverzekeringen op universal-lifebasis, is vorig jaar met ruim 40% gestegen naar f 168,3 (119,4) mln.

Het premie-inkomen uit koopsompolissen steeg naar f 104,8 (68,5) mln, tegen f 63,5 (50,9) mln periodieke premies. De nieuwe productie kwam door de f 104,8 mln aan koopsommen uit op f 118,8 (79,2) mln: een stijging van 50%.
Het aandeel beleggingsverzekeringen lag vorig jaar met f 125,5 (72,0) mln premie-inkomen, waarvan f 80,3 mln aan koopsommen, op 75% (60%). Spaarhypotheken (f 18,3 mln) en garantieverzekeringen (f 24,5) completeren de productie.
Halverwege 1996 kondigde Van Nierop de spectaculaire premiegroei al aan. Als reden gaf het volmachtbedrijf op dat de verkoop van beleggingsverzekeringen als dochter van Aegon aanzienlijk eenvoudiger verloopt. In 1995 werkte Van Nierop nog met volmachten van Elvia en UAP.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.