nieuws

Van Nierop breidt online beleggen uit

Archief

Aegon-dochter Van Nierop heeft het online beleggen bij Robeco Advies uitgebreid met gouden handdrukken, expirerende lijfrenteverzekeringen, afstorting van stakingswinst en opbouwende pensioenpolissen.

Online beleggen was sinds vorig jaar al mogelijk voor houders van de DGA Kapitaalrekening. Bedragen vanaf ( 150.000 kunnen door de polishouder 24 uur per dag direct worden belegd in een van de Robeco-fondsen op de Amsterdamse Effectenbeurs.
Verder krijgt de polishouder andere faciliteiten aangeboden, zoals: bevestiging per e-mail van elke transactie, inzicht de beleggingsportefeuille, toegang tot Iris Research en beurscommentaar, en telefonisch advies van een persoonlijk adviseur over aan- en verkoopbeslissingen. “Het biedt het intermediair de mogelijkheid klanten op een verantwoorde manier hun vermogen te laten beleggen”, aldus directeur Hans Wilkes.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.