nieuws

Van Luin Assurantiegroep viert twintigjarig jubileum

Archief

In september 1986 begon Bert van Luin samen met zijn vrouw een assurantiekantoor in het souterrain van hun woonhuis. Twintig jaar later is de Van Luin Assurantiegroep een bedrijf met 25 medewerkers, dat meer dan 800 ondernemers en enkele duizenden particulieren als klant heeft.

De ‘jubilaris’ heeft zich vanaf het begin op de zakelijke markt gericht. Oprichter Van Luin heeft het bedrijf inmiddels verlaten. Geert Jan Brouwer, Robert Havekotte (algemeen directeur) en Siemon Vegter vormen nu het managementteam.
Het bedrijf beschikt volgens Havekotte over uitstekende internationale contacten. Aangezien Van Luin ooit aan de wieg heeft gestaan van de International Insurance Brokers Association (IBA), een wereldwijd netwerk dat leden heeft in 120 landen, is Van Luin in staat om haar klanten ook internationaal goed te ondersteunen.
Persoonlijk contact
“Wij hebben natuurlijk niet de kennis van de verzekeringsmarkt in Europa of de Verenigde Staten, maar we houden op deze manier wel in de hele wereld voeling met professionele intermediairs. Juist door die regelmatige contacten (één à tweemaal per jaar) onderscheiden wij ons van grote, internationaal werkende, tussenpersonen”, aldus Geert Jan Brouwer.
“Onlangs hebben wij voor een van onze klanten bijvoorbeeld contact gelegd met onze partners in de VS, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Engeland. Deze contacten hebben voor dit bedrijf inmiddels geleid tot een kwalitatief vergelijkbaar pakket employee benefits in deze landen.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.