nieuws

Van Loon in nieuwe functie bij bankverzekeraar Ohra

Archief

Herman van Loon (51) is per 1 december begonnen als directeur Schade, Leven en Pensioenen bij Ohra

Van Loon is afkomstig van UAP-NieuwRotterdam, waar hij gedurende bijna vijf jaar diverse managementfuncties heeft vervuld op het gebied van levens-, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Voor die tijd was hij in dienst van Reaal Groep (anderhalf jaar), actuarieel bureau Tillinghast (twee jaar) en Centraal Beheer (twaalf jaar). Bij bankverzekeraar Ohra is Van Loon, mede om zijn actuariële kennis en ervaring, benoemd in de nieuwe functie directeur Schade, Leven en Pensioenen. “Als zodanig ben ik verantwoordelijk voor de totale back-office van Ohra. In het kader van onze samenwerking met Van Lanschot Bankiers zal deze back-office voor meerdere distributiekanalen werken, zodat versterking van het management was gewenst.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.