nieuws

Van Lanschot start met buitenlandhypotheek

Archief

Bij Van Lanschot Bankiers is het nu mogelijk een hypotheek af te sluiten voor een (tweede) woning in een negental Europese landen. Het huis moet wel een marktwaarde hebben van minimaal 500.000 euro.

De financiering bedraagt 75% van de executiewaarde. De koper heeft in principe de mogelijkheid alle gangbare hypotheekvormen te kiezen. Van Lnaschot heeft naar eigen zeggen in de loop der tijd veel ervaring opgedaan en contacten gelegd bij de ondersteuning van klanten die een woning in het buitenland wilden kopen.
De bank regelt niet alleen de hypotheek (volgens Nederlands recht), maar via Van Lanschot Assurantiën ook de bijbehorende verzekeringen. Die kunnen vanuit Nederland op één polis worden verzekerd. Desgewenst kan ook ondersteuning worden geboden bij verbouwingen, beveiliging en schade-opname.
Voor de uitgebreide service betaalt de klant een opslag van minimaal 0,25% op de hypotheekrente. De Buitenland Hypotheek kan afgesloten worden voor een huis in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.