nieuws

Van Kampen opent nieuw kantoorpand

Archief

Van Kampen Groep zal op 30 juni zijn nieuwe kantoorpand op het industrieterrein van Hoorn officieel openen

Het volmachtbedrijf verhuisde in maart al naar de nieuwe vestiging aan het Boedijnhof. De officiële opening vindt plaats om 16.45 uur. Tijdens de daaropvolgende receptie is er gelegenheid het pand te bezichtigen en kennis te maken met de ruim zeventig medewerkers van Van Kampen. De premieomzet van de groep beliep eind vorig jaar € 107 (89) mln, afkomstig van bijna 166.800 (154.600) posten. Het provisie-inkomen beliep € 13,0 (10,7) mln. Voor 2007 heeft Van Kampen zich ten doel gesteld de premieomzet te laten stijgen tot € 140 mln (220.000 polissen). De provisieomzet moet dan € 21 mln bedragen. Het volmachtbedrijf wil dan ook samenwerken met 3.500 tussenpersonen, bijna 1.500 meer dan nu het geval is. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.