nieuws

Van Kampen komt met Zorgverlofpolis

Archief

Van Kampen Groep heeft, in de hoogtijdagen van de voorbereidingen op de levensloopregeling, een verzekering gelanceerd voor de financiering van een verlofperiode van een werknemer die een terminaal zieke wil verzorgen. De ‘ZorgVerlofPolis’ dekt de loondoorbetaling van langdurig zorgverlof, dat maximaal zes weken (per jaar) mag duren. Voorwaarde is dat partner, kind of ouder waarvoor wordt gezorgd terminaal is; bij kinderen is een levensbedreigende ziekte voldoende.

Als premie geldt 1,35% van de brutoloonsom. Van Kampen krijgen 10% premiekorting; tot 1 januari aanstaande geldt een actiekorting van 25%. Tussenpersonen kunnen een doorlopende provisie van 20% over de premie tegemoet zien. Ziekten die al bestonden of binnen dertig dagen na het sluiten van de polis ontstaan, zijn uitgesloten van dekking. Dat geldt eveneens voor seksueel overdraagbare aandoeningen (waaronder HIV), zelfmoordpogingen, zwangerschappen en cosmetische ingrepen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.