nieuws

Van Houwelingen Meijborg koopt Enzlin & Verburgt

Archief

Van Houwelingen Meijborg & Co, lid van de NVA en onderdeel van Nationale-Nederlanden, heeft de twee assurantiekantoren van Enzlin & Verburgt overgenomen.

Het gaat om kantoren in Bilthoven en in Maartensdijk. Eigenaar van het Bilthovense kantoor was Erik Verburgt (63). Zijn zoon Erwin (36) bezat het kantoor in Maartensdijk, dat lid is van de NVA. Op papier bestaat er ook nog een Culemborgse vestiging. De naam Enzlin & Verburgt zal binnen afzienbare tijd verdwijnen.
Erwin Verburgt blijft in deeltijd in dienst van Van Houwelingen Meijborg & Co (Hendrik Ido Ambacht). “Om de overdracht van de portefeuilles te begeleiden”, aldus zijn vader Erik. Over de omvang van de portefeuilles doet hij geen mededeling: “Staat in het contract.”
Dat Van Houwelingen Meijborg & Co onderdeel is van Nationale-Nederlanden vindt Erik Verburgt geen bezwaar. “Het kantoor heeft een goede indruk op mij gemaakt. Het is een middelgroot kantoor, waarin onze portefeuilles goed passen. Ik zie geen probleem voor onze relaties.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.