nieuws

Van Hemsbergen naar VVAA

Archief

Herman van Hemsbergen (47) wordt per 1 oktober lid van de hoofddirectie van de VVAA-groep, aanbieder van financiële diensten voor de (para)medische wereld. Van Hemsbergen stapte eind 2002 op bij De Goudse, waar hij achttien jaar had gewerkt, waarvan de laatste vijf jaar als lid van de raad van bestuur. Sindsdien was hij tot begin 2004 interim-manager bij Spaar Select. Per 1 juli 2004 werd hij interim-directeur bij het schadebedrijf van AXA, welk contract op 1 mei jl. afliep.

De VVAA-groep telt ruim achthonderd medewerkers en omvat een schade- en een levensverzekeringmaatschappij, een financieel-economisch adviesbureau, accountants- en belastingadvieskantoren, een vermogensbeheerder, een bank en een reisbureau. In 2004 boekte de groep een omzet van € 280 mln. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.