nieuws

Van Ham verruilt Nedasco voor Kettliz

Archief

Directeur Coen van Ham (42) verlaat na vijf jaar het volmachtbedrijf Nedasco (Aegon). Hij wordt per 1 maart directeur bij het assurantiekantoor Kettlitz en Deenik, onder meer bekend van voormalig NVA-voorzitter Dick de Bruin.

“Een van de dingen die ik bij Nedasco vooral leuk vind, is de mogelijkheid om zelfstandig te opereren en dat terwijl Nedasco onderdeel is van Aegon”, aldus Van Ham.
“Toen ik het tijd vond om rond te kijken naar een andere baan kwam Kettlitz en Deenik langs die een aanvulling zochten op hun directie, bestaande uit Dick de Bruin en Alec Silvis. Het is een middelgrote onderneming die niet gebonden is aan een verzekeraar en dat is ook wel eens leuk”, verklaart Van Ham zijn overstap.
“Verder is het bij Kettlitz en Deenik gangbaar dat directieleden ook aandeelhouder worden in het bedrijf. Dat heeft meegespeeld.”
Van Ham gaat zich bij het assurantiekantoor samen met mede-directeur Silvis bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering. “Dick de Bruin zal wat meer op de achtergrond opereren.”
niet gebonden is aan een verzekeraar.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.