nieuws

VAN en Bavam nu gevestigd in de buurt van assurantiebeurs

Archief

De Verenigde Assurantiebedrijven Nederland (VAN), waaronder de verzekeringsgroep voor beroepsaansprakelijkheid van assurantietussenpersonen en o/g-makelaars (Bavam) is begin deze maand verhuisd naar een kantoorpand in de buurt van de Amsterdamse assurantiebeurs.

De verhuizing van de VAN (15 medewerkers) was noodzakelijk geworden, nadat het huurcontract voor het kantoorpand aan de Prof. Bavincklaan in Amstelveen was opgezegd door het voormalige moederbedrijf NRG.
Bavam-secretaris mr W. Pel: “De NRG wilde zijn handen vrij hebben om het pand te kunnen doen wat het wil. Bovendien is het ook voor de VAN beter om gescheiden van de NRG gehuisvest te zijn.”
Samen met Luchtvaartpool
Volgens Pel is het de bedoeling, dat de VAN “op enig moment” samen met het nieuwe moederbedrijf Nederlandse Luchtvaartpool op een lokatie wordt ondergebracht.
“De Luchtvaartpool is thans gehuisvest op de assurantiebeurs. Daar is echter nu geen ruimte voor ons beschikbaar. Over enkele jaren zal moeten blijken of dat dan wel het geval is, of dat de Luchtvaartpool naar onze nieuwe lokatie verhuist”, aldus Pel.
Het nieuwe onderkomen van de VAN ligt aan de Peter van Anrooystraat 7 in Amsterdam, op 5 minuten loopafstand van de assurantiebeurs. Het nieuwe correspondentie-adres is: postbus 75627, 1070 AP Amsterdam, tel. 020-679.60.01/675.61.37 (fax).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.