nieuws

Van der Werf weg bij Aegon

Archief

Johan van der Werf (55) functioneert vandaag voor het laatst als directievoorzitter van Aegon Nederland

“Hij heeft besloten Aegon te verlaten”, zegt directeur Communicatie Jan Driessen. “Onder zijn leiding heeft Aegon zijn verantwoordelijkheid genomen in productverbeteringen en is de klanttevredenheid sterk gestegen. Aegon is van dertien bedrijven één bedrijf geworden en wil in 2010 nummer 1 op de Nederlandse verzekeringsmarkt zijn.” Wie Van der Werf opvolgt, is nog niet bekend. In afwachting hiervan rapporteert de directie aan Jos Streppel, de financiële topman. Van der Werf blijft dit jaar adviseur van de raad van bestuur. Hij werkte sinds 1982 voor Aegon en sinds 2002 als voorman van de Nederlandse tak.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.