nieuws

Van der Roest krijgt Reaal-volmacht

Archief

Adviesgroep Van der Roest is de jongste toevoeging aan de steeds langer wordende lijst met volmachthouders van Reaal. Die lijst telt nu ruim honderd namen. “We hebben een aantal pools opgestart waar Reaal naast Aegon, Levob en Fortis/ASR in gaat participeren”. licht directeur Pieter van der Roest de plannen van het bedrijf toe. Het kantoor, gevestigd in Huizen, werd in 1979 opgericht heeft sinds 1994 een eigen volmachtbedrijf. Van der Roest telt 45 medewerkers en is actief in verzekeringen, pensioenen, hypotheken en makelaardij.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.