nieuws

Van der Bos & Boon van start in Barendrecht

Archief

heeft een nieuw pand in Barendracht geopend

Op de foto de directie van Van der Bos & Boon Expertise met de medewerkers van de nieuwe vestiging in Barendrecht, waar het bedrijf zich behalve met expertise bij ‘droge’ en ‘natte’ bouw gerelateerde schades ook gaat bezighouden met specifiek technische expertisewerkzaamheden op het gebied van hull & machinery (zee- en binnenvaart casco en de luxe jachtbouw), aanbouw en garantie, machinebreuk, aannemersmaterieel, offshore-equipment en ‘natte’ CAR. Van links naar rechts: Mike Stap (registerexpert), Mathy Boon (directeur), Albert Zabel (directeur), Joke van der Starre(administratieve ondersteuning), Jan van Esch (registerexpert), Herman van der Bos (directeur) en Harry Ros (registerexpert).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.