nieuws

Van den Hul op stoel van Van Voorst Vader

Archief

Bij SRK Rechtsbijstand wordt algemeen directeur Alexander van Voorst Vader voor een periode van vier maanden vervangen door Peter van den Hul. Van Voorst Vader is afwezig vanwege intensieve medische behandeling.

Peter van den Hul is geen onbekende binnen het verzekeringsbedrijf. Tussen 1969 en 1999 vervulde hij diverse functies bij Nationale-Nederlanden, waar hij sinds 1985 lid van de directie was. In de periode 1992 tot 1999 was Van den Hul tevens voorzitter van de raad van commissarissen van SRK Rechtsbijstand.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.