nieuws

Van den Ende treedt af als NVGA-voorzitter

Archief

Arie van den Ende (44) treedt in april volgend jaar terug als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Zoals eerder gemeld, keert Van den Ende niet terug als topman bij Esperion (zie AM 21, pag. 8), maar vestigt hij zich per 1 januari consultant op het gebied van strategisch management.

Van den Ende volgde in het voorjaar van 2000 Fons Stoffels op. Het bestuur van de NVGA heeft een selectiecommissie benoemd om het profiel van de nieuwe voorzitter te schetsen en naar kandidaten te kijken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.