nieuws

Van den Brink & Schuiteman koopt zich los van NN

Archief

Het Puttense assurantiekantoor Van den Brink & Schuiteman heeft zich uit de organisatie ING Assurantiekantoren Nederland gekocht.

De aandelen zijn, met terugwerkende kracht vanaf begin 2005, in handen gekomen van de directieleden Hans Heijting (60%) en Gijs Draaier (40%). Er werken bij Van den Brink & Schuiteman zestien mensen.
Het kantoor was sinds 1991 eigendom van Nationale-Nederlanden. In 1992 werd Heijting door de aandeelhouder als directeur aangesteld. “Ik zag geen meerwaarde in aansluiting van ons kantoor in een groter cluster”, zo verklaart hij het uitstappen uit ING Assurantiekantoren Nederland. “We hebben hier altijd in alle vrijheid kunnen werken en ik voorzag dat de aandeelhouder een andere manier van samenwerken voorstond. In het verlies van zelfstandigheid en van onze kantoornaam zag ik geen toegevoegde waarde.”
Van den Brink & Schuiteman is lid geworden van de NVA. Twee maanden geleden verloor voormalig moeder ING Assurantiekantoren Nederland vanwege productieverplichtingen jegens aandeelhouder NN nog dat NVA-lidmaatschap.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.