nieuws

Van Calcar en Van den Ende slaan handen ineen

Archief

Voormalig Erasmus-directeur Henk van Calcar (50) en Arie van den Ende (46, Vandenende Adviesgroep) hebben samen Exedra Consult opgericht, een bedrijf dat in de financiële bedrijfstak begeleiding gaat leveren bij fusies en overnames. Zij noemen zich “de kern van een netwerk gevuld met associate partners, die op basis van hun erkende expertise zijn geselecteerd.” 

Exedra richt zich vooral op advisering bij fusies en overnames met transactie-sommen tussen de € 5 mln en de € 200 mln. “Het aantal transacties in dit segment zal fors toenemen”, voorspellen de nieuwe zakenpartners.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.