nieuws

Van Baal directeur Hakenberg Nijmegen

Archief

Na tientallen jaren actief te zijn geweest in het bankwezen, waaronder districtsdirecteur SNS Bank Nijmegen en laatstelijk als senior consultant bankdiensten bij Behaenk, is Ben van Baal (52) als algemeen directeur in dienst getreden van het volmachtbedrijf Hakenberg Nijmegen.

Met de komst van Van Baal is in Nijmegen de ruim een jaar vacante positie van algemeen directeur eindelijk weer opgevuld. Hakenberg-topman John Nijhuis was al op zoek sinds januari 1999, toen de vorige directeur Meint Lukien wegens een verschil van mening opstapte. Wim de Witte, die zich meer ‘entrepreneur’ voelt dan ‘algemeen manager’, kan zich nu weer volledig storten op zijn functie van directeur marketing en verkoop.
Van Baal, die in zijn vrije tijd onder meer rechter-plaatsvervanger is, zegt met name op het gebied van e-commerce (handel via Internet) grote mogelijkheden voor het volmachtbedrijf te zien.
Hakenberg Nijmegen, nu reeds voor enkele activiteiten onder de naam van Kravag Verkeersverzekeringen opererend, gaat binnenkort in zijn geheel door het leven als Kravag. Kravag is een Duitse (transport)verzekeraar en een belangrijke volmachtgver van Hakenberg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.