nieuws

Van Ameyde ontwikkelt nieuw claimafhandelingssysteem

Archief

De Van Ameyde Groep ontwikkelt in samenwerking met OutSystems een nieuw, internationaal toepasbaar systeem voor het afhandelen van verzekeringsclaims, ‘Echo’ genaamd.

‘Echo’ staat voor European Claims Handling Optimalisation. Het systeem zal in veertien landen worden geïmplementeerd, ondersteunt twaalf talen en acht valuta en zal door ruim vierhonderd medewerkers worden gebruikt.
Met de nieuwe toepassing wordt het claimafhandelingsproces centraal ondersteund, terwijl daarnaast wordt voldaan aan lokale regelgeving en specifieke procedures. Het systeem bestaat uit een front- en een backoffice. De backoffice wordt geïntegreerd met een financiële module, waardoor ook het financiële proces aansluit op de claimafhandeling.
Van Ameyde heeft voor samenwerking met OutSystems gekozen vanwege de flexibiliteit van het gebruikte softwareplatform, Hub Edition, waardoor de software betrekkelijk eenvoudig geïntegreerd kan worden binnen de bestaande systemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.