nieuws

Vaarkorting

Archief

Delta Lloyd verleent 50% premiekorting op de pleziervaartuigenverzekering. Het actietarief geldt voor nieuwe verzekerden, die de afgelopen zes jaar geen schade hebben gehad aan hun boot. De korting blijft van toepassing zolang er geen schade wordt veroorzaakt aan het vaartuig.

Biedingen op Care
Athlon verwacht medio juli te weten aan welke partij schadeketen Care zal worden verkocht. Dat maakte bestuursvoorzitter Henk Bierstee bekend op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Er zijn een aantal niet-bindende biedingen binnen, die momenteel worden afgewogen. Over het precieze aantal biedingen en de bandbreedte ervan wilde Bierstee echter geen uitspraken doen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.