nieuws

Universiteit zoekt teamleiders letselschade

Archief

De Universiteit van Tilburg is op zoek naar teamleiders letselschadebehandeling voor een enquête in het kader van het zogeheten ‘Normeringsproject’. Doel van dit project is het opstellen van een gedragscode voor verzekeraars, belangenbehartigers en slachtoffers bij letselschaderegelingen. 

De Universiteit heeft nu een aantal vervolgvragen naar aanleiding van de gehouden expertmeetings. Teamleiders die willen deelnemen aan het onderzoek (toezending van vragen waarover daarna wordt gebeld) kunnen zich opgeven via e-mail: S.vanWilligenburg@uvt.nl.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.