nieuws

Univé verlaagt premie doorlopende reispolis

Archief

Univé verlaagt vandaag de premie van de doorlopende reisverzekering met 10%. Hiermee maakt Univé-bestuursvoorzitter Edwin Velzel één van de beloftes waar die hij maakte tijdens de presentatie van de jaarcijfers eerder deze maand. Univé heeft besloten tot de verlaging vanwege het goede resultaat over 2004. In de reisverzekering zijn tevens geld, rechtsbijstand en ongevallen standaard meeverzekerd.

Degenen die in de actieperiode van 25 april tot 12 augustus van dit jaar een doorlopende reisverzekering sluit, maakt kans op een Samsonite-reistrolley. Per week verloot Univé drie koffers. De klant die al een doorlopende reisverzekering heeft van Univé, merkt de verlaging bij de betaling van de eerstvolgende premienota. De verzekering kan bij een Univé-kantoor gesloten worden of via internet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.