nieuws

Univé Twente viert jubileum met opening hoofdkantoor

Archief

De jubilerende onderlinge Univé Twente heeft een nieuw hoofdkantoor in Oldenzaal in gebruik genomen. De officiële opening van het pand vond plaats mede in het kader van de festiviteiten rond het 150-jarig bestaan van de onderlinge.

Univé Twente is ontstaan door opeenvolgende fusies van regionale onderlinge verzekeringsmaatschappijen. De oudste fusiepartner, de maatschappij van Onderlinge waarborg tegen Brandschade in Lonneker, dateert van januari 1852.
Dicht bij de Twentse bevolking staan, is en blijft het devies van de jubilerende onderlinge. Ook de festiviteiten waren daarop afgestemd. Zo werd daags na de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor aan de Wilhelminastraat in Oldenzaal ‘open huis’ gehouden, waarna aansluitend een fietstocht was georganiseerd voor alle verzekerden.
De fietstocht stond volledig in het teken van Twentse gebruiken en wetenswaardigheden. In totaal zesduizend deelnemers stapten, voorzien van een lunchpakket, op in Oldenzaal, Denekamp, De Lutte en Lonneker. In deze plaatsen waren traditionele activiteiten georganiseerd. Zo was er op de markt in Oldenzaal een paardenspektakel, waren er in Lonneker oude ambachten te zien, werd er in Denekamp een kunstmarkt gehouden en vond er in het arborethum in De Lutte een picknick plaats. Onderweg waren er activiteiten, zoals boogschieten, klootschieten en een valkendemonstratie te bekijken.
Burgemeester Cammaert van Oldenzaal in afwachting van de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor van Univé Twente.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.