nieuws

Univé schroeft sportsponsoring op

Archief

Bob de Jong heeft voorlopig geen financiële zorgen meer: de olympisch kampioen op de 10 km weet zich het komende anderhalf jaar gesteund door zorgverzekeraar Univé.

” Tot vandaag was ik amateur. Nu ben ik weer professional”, sprak De Jong lachend. De Jong kreeg ondanks zijn gouden optreden bij de Winterspelen van Turijn geen contractverlenging bij Team Telfort. Eind oktober werd al bekend dat hij ambassadeur werd van Veilig Verkeer Nederland, maar daar stond geen vergoeding tegenover. Nu die campagne ook wordt gesteund door Univé, gaat de schaatser er ook financieel op vooruit. “Bob kan de komende twee seizoen zorgeloos schaatsen”, constateerde diens zaakwaarnemer Ron Mulder.
Naast Bob de Jong sponsort Univé ook het Europees kampioenschap turnen dat volgend jaar april in Amsterdam plaatsvindt. Univé is al actief in de turnsport: al tien jaar worden de Gym Gala’s van de Nederlandse turnbond gesponsord.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.