nieuws

Univé lanceert pechhulppolis met thriller

Archief

Univé Verzekeringen is in samenwerking met de VerzekeraarsHulpDienst (VHD) een pechservice gestart.

Klanten met een autoverzekering van Univé kunnen zich voor _ 39 per jaar verzekeren van hulp bij pech onderweg of voor het eigen huis. Binnen 30 minuten is de hulp ter plaatse en dat geldt 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Zonodig wordt de auto naar de dealer of de dichtstbijzijnde garage gebracht. Ter promotie is een internetfilmpje ontwikkeld, te zien op www.schrikwekkend.nl, dat veel weg heeft van een minithriller. Het is een zogenaamde ‘ viral’, die in eerste instantie wordt uitgezet bij de Univé-klanten. Het is de bedoeling dat het filmpje vervolgens steeds wordt doorgestuurd. Wie dat doet, maakt kans op spannende prijzen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.