nieuws

Univé komt met doorlopende korting no-claimbescherming

Archief

Univé Schade heeft de personenautoverzekering vernieuwd en aangevuld met drie facultatieve aanvullende polissen.

Er is een pechhulpverzekering voor Nederland geïntroduceerd (in samenwerking met de VHD), een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden (dekking tot _ 1 mln) en de Univé Bonus Opbouw Beschermer, een no-claimbescherming die de opbouw van de korting bij één schuldschade per verzekeringsjaar laat doorlopen.
“Dit in tegenstelling tot de concullega’s, die de bonuskorting na prolongatie een jaar bevriezen als klanten aanspraak hebben gemaakt op hun no-claimbescherming”, aldus de woordvoerder van Univé.
De bm-ladder start bij 35% premiekorting (voorheen 25%) en loopt door tot 75% (voorheen 70%). De verzekerde bedragen voor WA zijn aangepast aan de vijfde WAM-richtlijn en bedragen per gebeurtenis _ 5 mln voor letselschade en _ 2,5 mln voor materiële schade. De grens van de nieuwwaarderegeling is verhoogd naar _ 50.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.